Δευ - Παρ: 9:00 - 19:00 | Σάββατο: 9:00 - 14:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 80.00 έως 2kg

Αυτοφούσκωτο Υπόστρωμα Snug Light 186x53x3,8cm BigFour Κωδ.15371

από BIGFOUR στη κατηγορία CAMPING

Πρακτικό αυτοφούσκωτο υπόστρωμα από την BigFour, για να απολαμβάνετε στιγμές άνεσης και ξεκούρασης σε όλες τις αποδράσεις σας!

C5730
Διαθέσιμο
Αποστολή σε 1 έως 3 ημέρες
29.90
+
Αγαπημένα

Μοναδικό αυτοφούσκωτο υπόστρωμα από την BigFour, για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης στις εξορμήσεις σας στην φύση, αφού σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουράζεστε σε οποιοδήποτε σημείο, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την σύσταση και την σκληρότητα του εδάφους. Αν το κάμπινγκ είναι μια αγαπημένη σας δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υπόστρωμα θα γίνει απαραίτητο αξεσουάρ, με το ελάχιστο βάρος του που δεν προκαλεί επιβάρυνση στις μετακινήσεις! Είναι κατασκευασμένο από 30D Polyester Peach, με υλικό βάσης 190T Polyester Pongee και εσωτερικό υλικό το PVC. Η γέμιση του υποστρώματος είναι PU Foam. Οι διαστάσεις του 186χ53cm και πάχος 38mm το καθιστούν άνετο για να φιλοξενήσουν ένα άτομο. Η θήκη μεταφοράς με μικρές διαστάσεις σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο, ενώ έρχεται σε οικονομική τιμή, συνθέτοντας ένα σύνολο που θα αγαπήσουν όλοι οι λάτρεις της περιπέτειας και της κατασκήνωσης!

  • Διαστάσεις: 186 x 53 cm
  • Πάχος: 38 mm
  • Υλικό επιφάνειας ύπνου: 30D Polyester Peach 
  • Υλικό Βάσης: 190T Polyester Pongee
  • Εσωτερικό υλικό: PVC
  • Γέμιση: PU Foam 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ - ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Χρησιμοποιούμε Cookies!
Για να προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία χρήσης του eshop μας. Πολιτική Cookies
Αποδοχή Όλων
Αποδοχή Επιλογών